Spoštovani!

Vse čebelarje obveščamo, da organiziramo spletno izobraževanje s področja zdravstvenega varstva čebel dne 15.6.2020 od 17.00 do 19.00 ure. Predavanje z naslovom »Aktualna zdravstvena problematika čebel« bo izvedla dr. Lucija Žvokelj, dr. vet. med. in bo potekalo preko spletnega orodja zoom. Za izobraževanje se je potrebno obvezno prijaviti z imenom in priimkom na naslov lucija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., najkasneje do petka, 12.6.2020. Pred predavanjem boste s povratno pošto pravočasno prejeli povezavo, preko katere boste lahko spremljali predavanje in navodila za uporabo aplikacije zoom.

V kolikor potrebujete potrdilo o udeležbi na spletnem izobraževanju, morate skupaj s prijavo na izobraževanje poleg imena in priimka poslati tudi osebne podatke: stalni naslov in datum rojstva, s čimer soglašate z obdelavo teh podatkov izključno za potrebe izdaje potrdil in evidenco izdanih potrdil. Izdaja potrdila je samoplačniška po ceniku VF NVI in znaša 10,52€ za potrdilo (ker MKGP z VE NVI kot izvajalcem izobraževanja do sedaj ni sklenil pogodbe za financiranje nalog po uredbi o izvajanju programa ukrepov na področju čebelarstva v RS v letu 2020).

Lep pozdrav,

Pripravili: veterinarji za ZV čebel na VE NVI